Ympäristö

Mitan ympäristöpalvelut tarjoavat laajan valikoiman mittauksia, laadunvalvontaa sekä erilaisia tutkimus- ja asiantuntijapalveluja.

Kokenut ympäristöpalvelujen asiantuntija

Tuotamme korkealaatuisia ja optimoituja kokonaispalveluja. Osaamisemme perustuu monipuoliseen ja pitkään kokemukseemme sekä uusimman teknologian hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Toimintaamme ohjaa ISO14001-standardin mukaan laadittu Ympäristökäsikirja, johon on kirjattu mm. ympäristöperiaatteemme ja ympäristöpäämäärämme.

 

Ympäristöperiaatteemme

Tarjoamme asiakkaillemme uusinta teknologiaa hyödyntäviä ympäristöön ja energiaan erikoistuneita palveluita. Otamme huomioon toimintamme ympäristönäkökohdat ja pyrimme vähentämään haitallisiammeympäristövaikutuksia. Toimintamme täyttää lainsäädännön ja viranomaisten määräykset. Kehitämme toimintatapojamme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseksi ja sen tilan parantamiseksi, myös yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Sitoudumme toiminnassamme jatkuvaan parantamiseen. Ympäristöasioita käsitellään osana johtamista. Edellytämme henkilökuntamme sitoutuvan ympäristöpäämäärien ja -tavoitteiden saavuttamiseen. Huolehdimme henkilöstön ympäristötietoisuudesta koulutuksen ja sisäisen tiedottamisen avulla. Viestimme ympäristöasioista asiakkaille ja muille sidosryhmille.

Ympäristöpäämäärämme

  • Tehokas ympäristöjärjestelmä
  • Ympäristöviestinnän kehittäminen
  • Ympäristövaikutusten hallinnan parantaminen

Heluatko antaa meille ympäristöön liittyvää palautetta? 

Tee se tällä lomakkeella
Ympäristöpalaute

Ympäristöpalveluihin liittyvät yleiset tiedustelut

Ilkka Kylmänen

Toimialajohtaja, Ympäristö

ilkka.kylmanen@mitta.fi

Puh. +358 40 502 8245