Vastuullisuusraportointi

Edistääksemme vastuullisen ja kestävän tulevaisuuden kehitystä alallamme on yritysvastuu valittu yhdeksi konsernin tulevan strategiakauden kärkihankkeeksi. Päämäärämme on omien toimintojemme hiilineutraalisuus 2035 ja missiomme on auttaa asiakkaitamme pienentämään omaa ympäristöjalanjälkeään.

Vastuullisuus Mitta Groupissa

Mittakonserniin kuuluvat yhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ovat vuodesta 2022 alkaen työskennelleet aktiivisesti Mitan vastuullisuusohjelman toimeenpanemiseksi. Paljon työtä on silti vielä edessä. Yhteiskunnan, ympäristön, teknologian ja niihin liittyviin odotusten ja vaatimusten jatkuvasti muuttuessa vastuullisuusmatkamme ei tule kuitenkaan koskaan päättymään.

Meillä Mitta Groupissa on kuitenkin vahva tahto ja luottamus siihen, että yhdessä voimme tehdä huomisesta turvallisemman ja paremman paikan elää.

Tärkein tehtävämme on mahdollistaa asiakkaidemme kestävä päätöksenteko laadukkailla ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavilla palveluillamme.

 

Ensimmäinen vastuullisuusraporttimme sisältää tietoa toimemme nykytilasta sekä valottaa sitä miten vastuullisuusraportointiamme ja -toimiamme kehitetään tulevina vuosina.

Lue vastuullisuusraporttimme tästä