Mitan yhteyshenkilöt, yhteydenottolomake, toimipaikat osoitteineen sekä laskutustiedot

Rullaa sivulla alaspäin, niin näet eri tavat otta yhteyttä meihin. Mitta on tietoa.

Etsi yhteyshenkilö

Yhteydenottolomake

Etkö löytänyt hakemaasi? – Siinä tapauksessa ota yhteyttä!

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mitta Oy

Yhteystiedot

Typpitie 1
90620 OULU
p. 010 248 5504
etunimi.sukunimi@mitta.fi

Rekisteristä vastaava henkilö

tietosuojavastaava@mitta.fi

2. Rekisteröidyt

  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Mitta Oy:n asiakasrekistereihin tallennettuja henkilötietoa käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluiden kertomiseen, markkinointitarkoitukseen sekä yrityksen palveluiden ja muiden toimintojen kehittämiseen / suunnitteluun sekä vastaaviin tarkoituksiin.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Henkilötunnus

Asiakastiedot

Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen tietosuojavastaava@mitta.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakkaalta itseltään asiakkaansuhteen syntyessä sekä rekisteripitäjän järjestelmistä palveluihin verkkolomakkeiden kautta. Lisäksi päivitetään viranomaislähteistä tai muilta palveluntarjoajilta, millä varmistetaan tiedon ajantasaisuuden.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Mitta Oy:n ja sen jäsenliikkeiden ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta taikka lähettämällä viestin osoitteeseen:

tietosuojavastaava@mitta.fi.

Tarkastusoikeus

tietosuojavastaava@mitta.fi

Tarkastusoikeus

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Evästeet ja selailun seuranta

Keräämme käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Sivustomme käyttää Google Analytics-palvelua.

Sivuillamme on myös linkkejä muihin sivustoihin ja palveluihin. Me emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palveluissamme tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä.

Toimipaikkamme Suomessa ja Ruotsissa

Helsinki
(pk-seudun 2. toimipiste)
Ruosilantie 7B
00390 Helsinki

Joensuu
Karjalankatu 3
80200 Joensuu

Jyväskylä
Kalarintie 9
40800 Jyväskylä

Jämsänkoski
Kenraalintie 13,
42300 Jämsänkoski

Kajaani
Kasarminkatu 43 B (H1)
87400 Kajaani

Kemijärvi
Uimarannantie 1
98100 Kemijärvi

Kokkola
Akselitie 11 (ovi 24)
67600 Kokkola

Kouvola
Valtakatu 70
45700 Kouvola

Kuopio
Telkkistentie 12
70460 Kuopio

Lappeenranta
Pohjolankatu 4
53100 Lappeenranta

Mikkeli
Nikkarinkuja 2
50180 Mikkeli

Oulu
(Mitta Oy:n pääkonttori)

Typpitie 1
90620 Oulu

Pori
Kuriirintie 2
28430 Pori

Raisio
Pajakatu 5
21280 Raisio

Rovaniemi
Vartiokatu 32
96200 Rovaniemi

Seinäjoki (laboratorio)
Rattikuja 6
60210 Seinäjoki

Sodankylä
Hallitie 11
99600 Sodankylä

Tampere
Vehmaistenkatu 2
33730 Tampere

Tornio
Siilakankatu 2
95420 Tornio

Vaasa
Kaarlentie 6
65170 Vaasa

Vantaa 
(pk-seudun toimipiste)
Riihimiehentie 3
01720 Vantaa

Vuotso
Pieranperä 5
99690 Vuotso

Ylöjärvi
Linjatie 7
33470 Ylöjärvi

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003707793883; Operaattori: Maventa, OVT-tunnus: 003721291126, Välittäjätunnus: DABAFIHH

Paperilaskut

Mitta Oy, 07793883, PL 100, 80020 Kollektor Scan

Sähköpostilaskut

07793883@scan.netvisor.fi

Ostolaskuja koskevat kyselyt

ostolaskut@mitta.fi