Whistlesafe - Whisteblowing ilmoituskanava

Tällä Mitta Group Oy:n ilmoituskanavasivulla, eli Whistleblowing-sivulla, voit tehdä Whistleblowing-ilmoituksen, jos sinulla on tietoja tai epäilyksiä Mitta Group Oy:hyn liittyvästä väärinkäytöksestä tai yrityksestä salata tällainen väärinkäytös. Tutustu Mitta Group Oy:n whistleblowing-käytäntöön ennen ilmoituksen tekemistä.

Mitta Group Oy:n Whistleblowing-kanava on saatavilla kolmella kielellä, englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Whistleblowing- kanava opastaa sinua antamaan kaikki tiedot, joita tarvitaan ilmoituksen tekemiseen ja sen käsittelyyn. Pyydämme sinua ystävällisesti vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman tarkasti. Arvostamme suuresti apuasi.  Voit tehdä ilmoituksen joko suomeksi tai ruotsiksi, valitse haluamasi kieli avattavasta valikosta.

 

Lähetä ilmoitus whistleblowing-kanavalle seuraavasta linkistä:

https://lantero.report/new/hhpartners.

Mitta Group Oy:n Whistleblowing-kanavaa ylläpitävät ulkopuoliset palveluntarjoajat, Asianajotoimisto HH Partners Oy ja Lantero AB. Koska Whistleblowing -kanavaa ylläpitävät ulkopuoliset palveluntarjoajat, ilmoituksesi käsittelee aina henkilö, joka on puolueeton, riippumaton ja ammattitaitoinen asiantuntija.

HH Partnersin riippumaton asiantuntija tarkistaa ilmoituksesi  alustavasti ja ilmoittaa siitä Mitta Group Oy:n valitsemalle edustajalle. Ilmoituksen jälkeen Whistleblowing-kanava tarjoaa sinulle ilmoituskohtaisen linkin, jonka kautta saat tiedon

  1. ilmoituksen vastaanottamisesta
  2. toteutetuista jatkotoimista
  3. mahdollisista lisäkysymyksistä, joita asiantuntijalla voi olla sinulle ilmoitukseesi liittyen (kysymyksiin vastataan linkin kautta).

Jos annat ilmoituksessasi sähköpostitse, saat tiedon aina, kun sinulle on kysymyksiä tai ilmoituksen tietoja on päivitetty. Jos et anna sähköpostiasi, sinun vastuullasi on tarkistaa aika ajoin, onko ilmoituksen tietoja päivitetty.

Huomaa, että jos ilmoitat epäilyistäsi ja osallistut väärinkäytösten tutkintaan vilpittömässä mielessä, sinulle ei aiheudu kielteisiä seurauksia ja Mitta Group Oy myös suojelee sinua sellaisilta. Whistleblowing-kanavan väärinkäyttöä, esimerkiksi väärän ilmoituksen tahallista tekemistä, pidetään rikkomuksena, joka voi johtaa lisätoimiin sinua vastaan.