Betonitutkimukset

Petrografimme tutkivat kaikki kiviainesmateriaalisi, kun tarvitset tietoa materiaalien koostumuksesta, laadusta tai kunnosta ja niihin mahdollisesti vaikuttaneista seikoista.

Petrografimme ovat koulutukseltaan geologeja ja heillä on työhön vaadittavat perustiedot valomikroskooppitutkimuksesta, mineralogiasta ja geokemiasta.

Betonin ja laastien erityispiirteisiin tutkijamme ovat saaneet koulutuksen Tanskan Teknologian Instituutin (DTI) betonipetrografian ja laastien mikroskopian kursseilla. Myös ohuthieteknikkomme ovat kokeneita ammattilaisia, mikä takaa huolellisesti preparoidut näytteet ja luotettavan tutkimustuloksen.

Betonilaboratoriostamme saat myös petrografista tutkimusta tukevat ja täydentävät vetolujuuden, puristuslujuuden ja happoliukoisen kloridipitoisuuden määritykset. Kovettuneen betonin petrografinen tutkimus sekä betonin ilmahuokosparametrien määritys ohuthieestä ovat akkreditoituja menetelmiä.

Laboratoriomme sijaitsee Oulussa osoitteessa Myyntimiehenkuja 4. Voit tuoda näytteet myös Vantaan toimipisteeseemme osoitteeseen Riihimiehenkatu 3.

T336_17025_rgb

Ota yhteyttä

Jenny Karjalainen

Palvelupäällikkö

jenny.karjalainen@mitta.fi

Puh. +358 50 306 4623

Anne Huhta

Petrografi

anne.huhta@mitta.fi

Puh. +358 40 566 4227

Laura Lapinoja

Petrografi

laura.lapinoja@mitta.fi

Puh. +358 50 505 8312

 

Kaikki yhteyshenkilöt

Yhteystiedot


Jaa sivu