Tietoon perustuvaa tehokkuutta – Mitta ja Nord Survey yhdistyvät

Mitta Group Oy on solminut 31.5.2023 liiketoimintakaupan Nord Survey Oy:n kanssa. Mittaus-, mallinnus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Nord Survey täydentää Mitan palveluita sekä Pohjois- että Etelä-Suomessa.

Rovaniemeltä lähtöisin olevalla Nord Surveyllä on takanaan vuosien kokemus rakentamisen-, teollisuuden-, yhdyskuntakehityksen- ja ympäristöhankkeiden parista tarjoten oikea-aikaista ja tarkkaa mittaus- ja paikkatietoa asiakkaiden tarpeisiin. Toiminta on vahvasti keskittynyt kaivosalan palveluihin sekä mallinnushankkeisiin ja Nord Surveyllä on vankka jalansija Rovaniemen ja Pohjois-Suomen alueella.

Liiketoimintakaupan myötä Nord Surveyn 11 asiantuntijaa, jotka tuovat mukanaan laajaa osaamista mittaus- ja mallinnuspalveluista, siirtyvät osaksi Mitta Oy:tä. Nord Surveyn projektipäällikkö ja yrittäjä Sami Ylitervosta tulee kaupan myötä Mitan osakas.

Kasvava Mitta Group Oy tähtää palveluiden laajentamiseen asiakaslähtöisesti ja maantieteellisesti kattavasti. Nord Surveyn toiminnan avulla Mitta pystyy tehostamaan palveluitaan entistä tehokkaammin eri puolilla Suomea ja pyrkii näin myös vähentämään etäisyyksien luomaa tarvetta turhalle matkustamiselle.

”Nord Surveyn henkilöstön osaaminen tuo juuri sellaista lisäarvoa, mitä olemme tarvinneet. Hienoa saada samanhenkistä sekä osaavaa porukkaa mukaan meidän toimintaamme”, Mitta Oy:n mittauksen toimialajohtaja Janne Harju kommentoi.

Nord Surveyn ja Mitan yhtenevät tavoitteet laadukkaan tiedon ja kestävän suunnittelun ja toteutuksen toteuttamiseen luovat hyvät edellytykset yhteiselle matkalle.

”Mielenkiintoista, että vaikka olemme toimineet samalla toimialalla, asiakkuuksissamme ei ole merkittäviä päällekkäisyyksiä. Toisaalta yhteiselomme tarjoaa asiakkaillemme suuremman kirjon alueellisesti, mutta myös palvelutarjonnallisesti”, Mitta Groupin toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

”Olemme viime vuosina kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme huikealla yhteishengellä Nord Surveyssä. Mittaan yhdistymisen kautta uskomme palvelevamme asiakkaita entistä laajemmin sekä tehokkaammin ja tämä on hieno tilaisuus kasvaa ja kehittyä”, Sami Ylitervo toteaa.

 

Lisätietoja

Aki Puska
CEO, Mitta Group
+358 40 5683490
aki.puska@mitta.fi

Sami Ylitervo
Projektipäällikkö, Nord Survey
+358 40 7716268
sami.ylitervo@nordsurvey.fi


Jaa sivu


Muita uutisia