Mitta AB saa uuden toimitusjohtajan

Mitta Groupin hallitus on nimennyt Henrik Malmbergin Mitta AB:n toimitusjohtajaksi. Malmberg aloittaa tehtävässään 1.2.2023.

Henrik Malmberg.

Henrik (55) on toiminut Mittauksen toimialajohtajana Mitta AB:ssä kesäkuusta 2022 lähtien. Hän jatkaa mittaustoimialan johtamista uuden tehtävän ohella, mutta Mittausta tullaan vahvistamaan tarvittavilta osin. Toimitusjohtajana Henrik vastaa myös Geofix AB:stä sekä Clay Techonology AB:stä.

Mitta Groupin talousjohtaja Anne Antson on toiminut myös operatiivisena johtajana Mitta AB:ssa kesästä 2022 lähtien. Anne jatkaa Mitta Groupin talousjohtajana Henrikin aloittaessa uudessa tehtävässään.

”Haluamme kiittää Annea kaikesta hyvästä työstä ja edistyksestä. Olemme viime kesästä asti vahvistaneet Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä systemaattisesti ja moni asia on kehittynyt hyvään suuntaan Mitta AB:ssä. Henrik tuntee organisaation hyvin ja tästä hänen on hyvä jatkaa tehtyjen suunnitelmien toteuttamista”, Mitta Groupin toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

Mitta keskittyy erityisesti laajentamaan palvelutarjontaansa sekä kehittämään digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Mitta on laajentunut myös maantieteellisesti, mikä helpottaa laajan asiakaskunnan palvelemista.

”Meillä tapahtuu paljon hienoja asioita tällä hetkellä. Ruotsin markkina on meille yhä avoin ja yhteistyö Suomen ja Norjan kanssa mahdollistaa entisestään erilaisten osaamisten tarjoamista asiakkaille”, Aki Puska toteaa.

”Otan uuden tehtävän innolla, mutta nöyrästi vastaan. Joukkueena Mitta AB on voittaja, ja uskon itse vahvasti joukkueen rakentamiseen ja yhdessä tekemiseen”, Henrik Malmberg sanoo. ”Haasteemme on ollut etenkin Mittauksen kannattavuus. Tiedämme syyt ja laitamme asiat asteittain kuntoon. Uudet järjestelmät sekä Suomen tuki ovat sitoutuneen henkilöstömme ohella tärkeitä tekijöitä matkallamme”.

Lisätietoja

Aki Puska
toimitusjohtaja, Mitta Group
+358 40 568 3490
aki.puska@mitta.fi

Henrik  Malmberg
toimitusjohtaja / mittauksen toimialajohtaja, Mitta AB
+467 3624 68 43
henrik.malmberg@mitta.se


Jaa sivu


Muita uutisia