Mitta Groupin skandinaavinen kasvu jatkuu ensimmäisellä norjalaisella yritysostolla

Mitta vahvistaa ympäristömonitorointipalveluitaan uudella yrityskaupalla norjalaisen hydrologisen mallinnusyrityksen, Think Outsiden, kanssa.

Snowy mountains.

Mitta Group on ostanut Think Outside AS:n 8.11.2022. Think Outside on teknologia-alan startup, joka kehittää innovatiivisia tuotteita ulkoilu- ja vesivoimamarkkinoille tavoitteenaan tarjota yksityiskohtaista, digitaalista ymmärrystä vuoristojen lumipeitteistä. Think Outsiden Sknow-tutkajärjestelmä tarjoaa tarkkaa tietoa lumesta, mikä tekee ennustamisesta nopeampaa, edullisempaa ja helpompaa.

Kauppa vahvistaa Mitan monitorointi- ja tiedonkeruupalveluita entisestään ja avaa uusia uria Mitan Norjan toiminnoille. Yrityskaupan myötä Think Outsiden kuusi (6) työntekijää sulautuvat Mitta Groupiin ja johtohenkilöistä tulee myös Mitta Groupin osakkaita.

”Tämä toteuttaa hienosti strategista tavoitettamme toimia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja luo meille hyvän pohjan, jolle rakentaa palveluitamme tulevaisuudessa. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän ja suunnittelemme myös lisää yritysostoja Norjassa”, Mitta Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

”Olemme iloisia voidessamme nyt tarjota Mitan tuotelinjaa Norjan markkinoille ja edelleen auttaa nykyisiä ja uusia asiakkaitamme. Odotamme innolla kasvun jatkumista Norjassa”, sanoo Think Outsiden perustaja ja toimitusjohtaja Monica Vaksdal.

 

Lisätietoja

Aki Puska
Toimitusjohtaja, Mitta-konserni
+358 40 568 3490

Monica Vaksdal
CEO, Think Outside
+47 992 81 255

Mitta-konserni on kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö, joka toimii laajasti rakentamisen arvoketjussa. Tarjoamme laboratorio-, maaperätutkimus– sekä ympäristö- ja monitorointipalveluita sekä ydinjätteen loppusijoitukseen liittyviä konsultointipalveluita. Mitta työllistää yli 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tutustu meihin mitta.fi.