Mitta-konserni laajenee Ruotsissa

Mitta-konsernin liiketoiminta vahvistuu entisestään, kun rakentamisen mittauskonsultointiyritys Mätprecision Göteborg AB:n omistus siirtyi Mitalle 31.12.2021. Rakennusmittauksen lisäksi yhtiö tarjoaa lisäpalveluita, kuten suunnittelumittausta, rakennuslupa-asiakirjoihin vaadittavia mittauksia, ohjausmittausta, volyymilaskelmia, sijainnin hallintaa sekä mittausta drooneilla.

Mitta AB on ostanut rakentamisen mittauskonsultointiyrityksen Mätprecision Göteborg AB:n

Mitta AB:n liiketoiminta Ruotsissa on jatkanut vahvaa kasvuaan ja myynnin odotetaan kasvavan yrityskaupan myötä 16 miljoonaan euroon vuonna 2022. Mitta-konserni on yksi Pohjoismaiden johtavista konsultointiyrityksistä, jonka toimialat ovat mittaus-laboratorio-maaperätutkimus– sekä ympäristö- ja monitorointipalvelut. Mitta-konserni jatkaa vahvaa kasvuaan ja myynnin odotetaan kasvavan yli 50 miljoonaan euroon vuoden 2022 aikana.

Mätprecision Göteborg AB:n hankinta vahvistaa Mitan osaamista kaikilla mittausteknologian osa-alueilla ja laajentaa sekä resurssi- että osaamispalveluamme” sanoo Mitta AB:n toimitusjohtaja Anders Persberg Ruotsista.

”Göteborgin alueen markkinat ovat jo nyt laajentuvat ja mittausteknologiapalveluiden osaamisen ja kapasiteetin kysyntä kasvaa tasaisesti. Mätprecision hankinta on strategisesti tärkeää tämän kysynnän tyydyttämiseksi. Yhdessä olemme selkeä ja turvallinen vaihtoehto asiakkaillemme sekä pienemmissä että suuremmissa ja monimutkaisissa mittaustehtävissä” kommentoi Henrik Malmberg, Mitta AB:n toimialajohtaja. Mitta-konserni saa 11 ammattilaista henkilöstöön lisää yrityskaupan myötä.

Mitta konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö, joka toimii laajasti rakentamisen arvoketjussa. Mitta on Suomessa markkinajohtaja, jonka toimialat ovat mittaus-laboratorio-maaperätutkimus– sekä ympäristö- ja monitorointipalvelut. Se työllistää yli 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi ja www.mitta.se

Lisätietoja:

Aki Puska
Mitta Oy, puh: +358 40 568 34 90

Anders Persberg
Mitta AB, puh: +46 72 511 93 30


Jaa sivu


Muita uutisia