EHP Environment Oy sulautuu Mitta Oy:hyn vuodenvaihteessa

Tiedote asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Vuodesta 2019 Mitta Groupiin kuulunut EHP Environment Oy sulautuu Mitta Oy:hyn 1.1.2023 ja EHP-tuotemerkki toimii sen jälkeen Mitan alla.

Hyvät asiakkaat ja kumppanit,

EHP Environment Oy on ollut vuodesta 2019 Mitta Groupin tytäryhtiö ja 1.1.2023 alkaen EHP Environment sulautuu Mitta Oy:hyn. Tällöin EHP Environment Oy:n y-tunnus lakkaa olemasta ja kaikki toiminta siirtyy Mitta Oy:n y-tunnuksen 0779388-3 alle.

Sulautumisen yhteydessä EHP Environment Oy:n oikeudet ja vastuut siirtyvät Mitta Oy:lle, jolloin myös kaikki EHP Environment Oy:n sopimukset ja projektit siirtyvät Mitta Oy:lle. Mitta Oy vastaa kaikkien sopimusvelvoitteiden täyttämisestä sulautumisen jälkeen. Nykyisiin sopimuksiin liittyvät yhteyshenkilöt säilyvät sulautumisen jälkeen ennallaan.

Pyrimme toimillamme siihen, että toiminta ja yhteistyö kanssanne jatkuu sujuvasti ja häiriöttä. Olkaa mielellään yhteydessä Mitan toimialajohtajaan, Ympäristö- ja Monitorointi, ilkka.kylmanen@mitta.fi, mikäli teillä on kysyttävää.

Yhteystiedot

EHP Environmentin sähköpostiosoitteet muuttavat sulautumisen myötä muotoaan etunimi.sukunimi@mitta.fi -päätteisiksi.

Myös www.ehpenvironment.com -sivusto lakkaa olemasta ja EHP:n palvelutarjoama löytyy tästä lähtien www.mitta.fi -sivustolta. EHP Environment Oy:n aiemmat referenssit siirtyvät Mitta Oy:lle.

Laskutustiedot

1.1.2023 alkaen kaikki ennen EHP Environment Oy:lle osoitetut laskut tulee osoittaa Mitta Oy:lle.

Sulautumisen voimaanastumispäivästä 1.1.2023 lähtien myös kaikki laskutukseen liittyvät asiat hoituvat Mitta Oy:n kautta. Kaikki laskut tulee vasta tuolloin toimittaa Mitta Oy:n nimellä ja uusilla laskutustiedoilla. Pyydämme huomioimaan, että virheellisillä laskutustiedoilla toimitetut laskut tullaan palauttamaan, joka aiheuttaa viivettä laskujen käsittelyssä ja maksussa.

Laskutustiedot 1.1.2023 alkaen

Laskutusosoitteet:

OVT-tunnus                                                     003707793883

Verkkolaskuoperaattori                               Maventa

Välittäjätunnus                                               003721291126

Välittäjätunnus                                               DABAFIHH

PDF-laskut sähköpostilla:

07793883@scan.netvisor.fi

Paperilaskut:

Mitta Oy
07793883
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskutusosoitteen tulee lukea jokaisella paperilaskun, myös mahdollisten liitteiden sivuilla. Ethän lähetä laskutusosoitteisiin muuta postia kuin laskuja liitteineen. Muut postit voi lähettää Oulun toimipisteemme, pääkonttori, postiosoitteeseen: Mitta Oy, Typpitie 1, 90620 Oulu.

Ostolaskuja ja maksuja koskevat tiedustelut osoitteesta ostolaskut@mitta.fi.

Lisätietoja

Aki Puska
toimitusjohtaja, Mitta Oy
aki.puska@mitta.fi

Ilkka Kylmänen
toimialajohtaja, Ympäristö- ja Monitorointi
ilkka.kylmanen@mitta.fi


Jaa sivu


Muita uutisia