Whistlesafe Whistleblowing-ilmoituskanava

Tällä Mitta Group Oy:n (Mitta) ilmoituskanavasivulla, eli Whistleblowing-sivulla, voit tehdä Whistleblowing-ilmoituksen, jos sinulla on tietoja tai epäilyksiä Mittaan liittyvästä väärinkäytöksestä tai yrityksestä salata tällainen väärinkäytös.

Lue huolella whistleblowing-käytännöstämme

Tutustu Mitan whistleblowing-käytäntöön ennen ilmoituksen tekemistä.

Mitan Whistleblowing-kanava on saatavilla kolmella kielellä, englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Whistleblowing- kanava opastaa sinua antamaan kaikki tiedot, joita tarvitaan ilmoituksen ilmoittamiseen ja sen käsittelyyn. Pyydämme sinua ystävällisesti vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman tarkasti. Arvostamme suuresti apuasi.  Jos haluat raportoida suomeksi tai ruotsiksi, valitse kieli käytettävissä olevasta avattavasta valikosta.

Lähetä ilmianto whistleblowing-kanavalle seuraavasta linkistä:

https://lantero.report/new/hhpartners.

Mitan Whistleblowing-kanavaa ylläpitävät ulkopuoliset palveluntarjoajat, HH Partners, Asianajotoimisto Oy ja Lantero AB. Koska Whistleblowing -kanavaa ylläpitävät ulkopuoliset palveluntarjoajat, ilmoituksesi käsittelee aina henkilö, joka on puolueeton, riippumaton ja ammattitaitoinen asiantuntija.

HH Partnersin riippumaton asiantuntija tarkistaa raporttisi alustavasti ja ilmoittaa siitä Mitan valitsemalle edustajalle. Ilmoituksen jälkeen Whistleblowing-kanava tarjoaa sinulle tapauskohtaisen linkin, jonka kautta saat ilmoituksen:

  1. ilmoituksen vastaanottamisesta;
  2. toteutetuista jatkotoimista; ja
  3. mahdollisista lisäkysymyksistä, joita asiantuntijalla voi olla sinulle raportista (joihin vastataan linkin kautta).

Jos annat ilmoituksesi sähköpostitse, saat muistutuksen aina, kun linkin takana on kysyttävää tai päivitettyjä tietoja. Muussa tapauksessa on sinun vastuullasi tarkistaa aika ajoin, päivitetäänkö linkin takana olevat tiedot.

Huomaa, että jos ilmoitat epäilyistäsi ja osallistut väärinkäytösten tutkintaan vilpittömässä mielessä, sinulle ei aiheudu kielteisiä seurauksia ja Mitta myös suojelee sinua sellaisilta. Whistleblowing-kanavan väärinkäyttöä, esimerkiksi väärän ilmoituksen tahallista tekemistä, pidetään rikkomuksena, joka voi johtaa lisätoimiin sinua vastaan.