Mitta Oy toteuttaa Espoo-Salo -oikoradan mittausperustan

Liikennevirasto solmi 19.11.2018 sopimuksen Espoo–Salo -oikoradan mittausperustan ja maastomallin mittaustyöstä Blom Kartta Oy:n kanssa, jonka kumppanina Mitta Oy oli tarjoamassa hanketta.

Kyseessä on yksi Suomen suurimpia infra-hankkeiden maastomalli- ja mittausperustatöistä. Mitta Oy toteuttaa hankkeen mittausperustan suunnittelun, rakentamisen ja mittauksen kokonaisuudessaan noin sadan kilometrin mittaiselle osuudelle.

”Espoo-Salo oikoradan massiivinen maastomalli vaatii paljon työtä. Suomen kokoisessa maassa on hyvä, että yhteistyö pelaa sekä suunnittelu- että mittauskonsulttien kesken ja Liikennevirasto saa työhön erittäin pätevää osaamista ja riittävästi resursseja. Lopputuotteena saamme laadukkaan ja yksityiskohtaisen lopputuotteen Espoo-Salo oikoradan suunnittelua varten, ” Liikenneviraston projektipäällikkö Heidi Mäenpää kertoo.

Espoo–Salo -oikoradan yleissuunnittelu käynnistyi kesällä 2018. Maastomalli ja tarkka kartoitus tulee palvelemaan sekä yleissuunnittelua että sitä seuraavia suunnitteluvaiheita. Maastomallityön on määrä valmistua lokakuussa 2019.

”Lähdemme hyvillä mielin tämän kaltaiseen hankkeeseen, jossa voimme alan toimijoiden kesken kehittää myös yhteistyötaitojamme. ” Mittausliiketoiminnan johtaja Mikko Ilmonen toteaa Mitta Oy:stä. ”Toteutamme myös aikaisemmin syksyllä niin ikään Liikenneviraston tilaaman ratasuunnitelman maastomallin Salo-Kupittaa välille, jossa saman tyyppiset tehtävät ovat jo työn alla. ” Ilmonen jatkaa.

https://www.liikennevirasto.fi/-/liikennevirasto-ja-blom-kartta-oy-allekirjoittivat-sopimuksen-espoo-salo-oikoradan-maastomallityosta#.W_KvQ-gzabg

http://www.blomkartta.fi/2018/11/19/liikennevirasto-ja-blom-kartta-oy-allekirjoittivat-sopimuksen-espoo-salo-oikoradan-maastomallityosta/

http://www.liikennevirasto.fi/kaikki-hankkeet/espoo-salo-oikorata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *