Mitta ostaa Etelä-Suomen Mittauspalvelu Oy:n

Mitta ostaa 3.10.2019 allekirjoitetulla sopimuksella Etelä-Suomen Mittauspalvelu Oy:n koko osakekannan. Etelä-Suomen Mittauspalvelu Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Pekka Kaksonen sekä yhtiön yksi työntekijä siirtyvät sopimuksen myötä Mittaan.

Pekka Kaksonen vastaa tulevaisuudessa Mitan Itä-Suomen mittausliiketoiminnasta alueen palvelupäällikkönä. Pekan toimipisteenä tulee olemaan Kouvolan toimisto.

”Mahtavaa saada monipuolisia pitkän linjan osaajia remmiin. Varsinkin Kaakonkulmalla näen suurta kasvupotentiaalia ja samalla vahvistamme alueellista tarjontaamme.”, Mittauksen toimialajohtaja Mikko Ilmonen Mitta Oy:stä summaa.

Mitta konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö, joka toimii rakentamisen arvoketjussa. Mitta on Suomessa markkinajohtaja, jonka toimialat ovat mittaus, geolaboratorio, kairaus sekä ympäristöpalvelut. Se työllistää lähes 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi

Etelä-Suomen Mittauspalvelu Oy on vuonna 1997 perustettu yritys, joka toteuttaa vuosien kokemuksella silta-, tie-, teollisuus- ja rakennusmittauksia. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rakennusten lämpökamerakuvaukset, kuntotutkimukset ja tiiviysmittaukset.

Lisätietoja:

Mikko Ilmonen, toimialajohtaja, Mitta Oy, + 358 43 2111 650

Pekka Kaksonen, palvelupäällikkö, Mitta Oy, +358 40 0791 161

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *