WSP:n laboratorioliiketoiminta siirtyy Mitta Oy:lle

Mitta Oy jatkaa kasvuaan ja on ostanut WSP Finland Oy:n laboratorioliiketoiminnan 31.12.2021. Nykyinen henkilöstö, 11 henkeä, siirtyy Mitan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Laboratoriotyötä

Mitta-konserni jatkaa kasvamistaan

WSP:n FINAS-akkreditoidut laboratoriot Jyväskylässä ja Oulussa tarjoavat laboratoriopalveluja rakennuksen koko elinkaarelle. Oulun haitta-aine- sekä betonilaboratorio tarjoaa rakennusmateriaalien asbesti- ja haitta-aineanalyysejä, mineraalivilla- ja pölynkoostumusanalyysejä sekä betoni- ja maa-ainesanalyysejä. Jyväskylän sisäilmalaboratorio tuottaa sisäilman laatuun ja rakennusmateriaaleihin liittyviä laboratoriopalveluja. Nämä palvelut täydentävät jatkossa Mitan laajaa mittaukseen, maaperätutkimukseen, ympäristöön ja laboratorioon liittyvää palvelutarjoamaa.

”Ostettu liiketoiminto vahvistaa entisestään meidän laboratoriopalveluja, joka on yksi Mitan neljästä toimialasta mittauksen, maaperätutkimuksen sekä ympäristö- ja monitorointipalvelujen rinnalla. Kaupan myötä siirtyvän henkilöstön asiantuntijuus yhdistettynä meidän ammattilaisiin valjastaa nykyisille ja uusille asiakkaille entistä laajempia ja parempia palveluratkaisuja. Asiakkaan suuntaan tutut henkilöt pysyvät samoina. Odotan innolla alkavaa yhteistä matkaa”, sanoo toimitusjohtaja Aki Puska Mitta Oy:stä.

”Uskomme asiantuntijoidemme löytävän hyvän paikan Mitasta. Pystymme hyödyntämään Mitan palveluita korjaus- ja muissa suunnitteluprojekteissamme kuten omaa laboratoriotamme tähänkin saakka”, sanoo Talo & Teollisuus -sektorin johtaja Jarkko Salmenoja WSP:ltä.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Aki Puska, aki.puska@mitta.fi

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 55 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. www.wsp.com

Mitta konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö, joka toimii laajasti rakentamisen arvoketjussa. Mitta on Suomessa markkinajohtaja, jonka toimialat ovat mittaus-laboratorio-maaperätutkimus– sekä ympäristö- ja monitorointipalvelut. Se työllistää lähes 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi ja www.mitta.se


Jaa sivu


Muita uutisia