Vesa-Matti Tanhuanpää on nimetty Mitta Group Oy:n myyntijohtajaksi 1.5.2022 alkaen 

Nimitysuutisia. Mitta vahvistaa osaamistaan Vesa-Matti Tanhuanpään ottaessa johdettavakseen konsernin myynnin kehittämisen.

Nimitysuutinen 6.5.2022

Vesa-Matti Tanhuanpää on nimetty Mitta Group Oy:n myyntijohtajaksi 1.5.2022 alkaen 

Vesa-Matti Tanhuanpää (46) ottaa johdettavakseen mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö Mitta Group Oy:n myynnin kehittämisen. Vesa-Matti Tanhuanpäällä on yli 20-vuoden kokemus myynnistä, josta yli puolet ajasta hän on toiminut johtotehtävissä. Työskennellessään Leica Geosystems Oy:n palveluksessa hän vastasi Heavy Construction -toimialan myynnin strategiasta sekä toimintamallien kehittämisestä Pohjoismaisella tasolla. Myyntijohtaja Vesa-Matti Tanhuanpää vastaa konsernin myynnin kehittämisestä ja raportoi tehtävässään Mitta-konsernin toimitusjohtaja Aki Puskalle

”On mahtavaa liittyä Mitan ammattitaitoisten osaajien joukkoon ja yritykseen, jossa kilpailukyvystä ja henkilöstön osaamisesta pidetään huolta” Vesa-Matti Tanhuanpää toteaa. 

“Ala on murrosvaiheessa ja nyt on aika painaa kaasua. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaimman asiakaskokemuksen ja luoda lisää läpinäkyvyyttä projekteihin. Olemme edelläkävijä teknologian hyödyntämisessä ja se luo meille huomattavaa kilpailuetua. Tehtäväni on johtaa ja kehittää myyntiä modernisti, ja uskon, että tässä auttaa pitkä kokemukseni vastaavanlaisista tehtävistä”, Tanhuanpää kommentoi. 

Asiakkaan luottamus on ansaittava 

“Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeita paremmin, jotta laadukas ja monipuolinen palvelutarjontamme tuottaa heille entistä enemmän lisäarvoa ja siten tukee heidän liiketoimintansa kehittymistä. Vauhditamme alan digitalisoitumista ja olemme luoneet innovatiivisen toimintaympäristön, MittaWorld-palvelun, jota jalostetaan parhaillaan yhdessä eri sidosryhmien ja asiakkaidemme kanssa”, kertoo Mitta Group Oy:n operatiivinen johtaja (COO) Mikko Ilmonen.  

”Vesa-Matin johtamana kykenemme muuttumaan entistä vahvemmaksi asiakkuuksien ja palvelutarjontamme kehittämisessä”, toteaa Mikko Ilmonen nimityksestä. 

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö, joka toimii laajasti rakentamisen arvoketjussa. Mitta on Suomessa markkinajohtaja, jonka toimialat ovat mittaus-, laboratorio-, maaperätutkimus– sekä ympäristö- ja monitorointipalvelut. Mitta työllistää  500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi ja www.mitta.se. 


Jaa sivu


Muita uutisia