Etsitkö vastuullista ja laaja-alaista kesätyötä? Jos vastasit kysymykseen myöntävästi, jatka lukemista! 

Meillä Mitassa on tarjolla lukuisia kesätyöpaikkoja eri toimialoiltamme. Jos olet innokas, toimeen tarttuva ja valmis hyppäämään oikeisiin töihin, olet sopiva meille. Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden kanssa vastuullisen ja opettavan kesäduunin.

Tervetuloa töihin Mittaan!

Meillä on tarjolla lukuisia kesätyöpaikkoja eri toimialoiltamme. Jos olet innokas, toimeen tarttuva ja valmis hyppäämään oikeisiin töihin, olet sopiva meille. Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden kanssa vastuullisen ja opettavan kesäduunin, pääset hyvin alalle sisään.  

Viime kesänä meidät valittiin kolmanneksi Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa Isojen organisaatioiden sarjassa. Meille on tärkeää, että uudet tekijät pääsevät oppimaan ja kasvamaan hyvässä ympäristössä. Viime kesän työntekijät antoivat palautetta siitä, että heihin luotettiin ja he saivat hyvän perehdytyksen sekä pääsivät täysivaltaisiksi tiimin jäseniksi vanhojen konkareiden rinnalle. 

Mitta Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka katsoo luottavaisena tulevaisuuteen. Tarjoamme vuosittain kymmeniä työpaikkoja opiskelijoille ja uransa alussa oleville ammattilaisille. 

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan myötä kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työntekijälle.  

Periaatteet ovat:  

  • Hyvä hakijakokemus 
  • Mielekäs työ 
  • Perehdytys ja ohjaaminen 
  • Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus 
  • Kohtuullinen palkka 
  • Kirjallinen työsopimus ja todistus 

Jätä hakemuksesi pikaisesti – kuitenkin viimeistään 28.2.2022 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa!  Opiskelutilanteestasi riippuen töiden aloitus on mahdollista jo kevään aikana. Haastatteluihin valittuihin otamme yhteyttä henkilökohtaisesti.

Tutustu tarkemmin toimialojemme kesätyöpaikkailmoituksiin täältä. Haemme tekijöitä ympäri Suomen.  

Lisätietoja tehtävistä ja meistä saat palvelupäälliköiltämme. Heidän yhteystietonsa löydät ilmoituksista.

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö. Suomessa Mitta on markkinajohtaja, ja sen toimialat ovat mittaus, maaperätutkimus, ympäristö- sekä laboratoriopalvelut. Konserni työllistää yli 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa. 

 Lue Vastuullisesta kesäduunista


Jaa sivu


Muita uutisia