Mitta Oy:n tuotevalikoima laajenee! 

FINAS-akkreditoitu Sisäilmalaboratoriomme tarjoaa asumisterveysasetuksen mukaisia laboratorioanalyysipalveluja liittyen asumisterveysmikrobiologiaan, VOC-analytiikkaan ja mineraalikuitulaskentaan.

FINAS-akkreditoitu Sisäilmalaboratoriomme tarjoaa asumisterveysasetuksen mukaisia laboratorioanalyysipalveluja liittyen asumisterveysmikrobiologiaan, VOC-analytiikkaan ja mineraalikuitulaskentaan  

Sisäilman laatu on merkityksellinen asia meille kaikille. Asumisterveysasetus ohjaa selvittämään sisäilman laadun haittatekijöitä, sekä säätää toimenpiderajoista erilaisille olosuhteille ja altisteille sisäilmassa. Me laboratoriossa haluamme olla osaltamme mukana selvittämässä sisäilman ongelmia sekä parantamassa sisäilman laatua. Toimitamme luotettavasti ja joustavasti analyysit korjausrakennushankkeiden eri vaiheisiin, esimerkiksi sisäilma- ja kuntotutkimuksiin tai korjausten laadun seurantaan. 

Analyysivalikoimaamme kuuluvat:

 • Mikrobiologiset pinta-, ilma- ja materiaalinäytteet  
 • Teollisten mineraalikuitujen laskenta 
 • VOC-ilma- ja materiaalinäytteet 

Akkreditoinnilla eli puolueettoman tahon tekemällä pätevyyden todentamisella tarkistetaan, että toiminta on kansainvälisten standardien mukaista. FINAS on Suomen ainoa kansallinen ja puolueeton akkreditointielin. Se on mukana kaikissa eurooppalaisten ja kansainvälisten järjestöjen akkreditoinnin tunnustamissopimuksissa. 

Kokeneet asiantuntijamme ovat käytettävissänne näytteenoton suunnittelussa ja analytiikan valinnassa sekä avustavat tarvittaessa tulosten tulkinnassa.  

 

Lisätietoja antavat:

 • Jenni Lehtinen (VOC-asiat)
  jenni.lehtinen@mitta.fi
  puhelin: +358504361878
 • Outi Tolvanen (mikrobit ja kuidut)
  outi.tolvanen@mitta.fi
  puhelin: +358408669143

Tutustu palveluihimme

Akkreditoidun toiminnan pätevyysalue ja toimipisteet www.finas.fi, Asumisterveysasetuksen mukaisilla analyyseillämme on myös Ruokaviraston hyväksyntä www.ruokavirasto.fi 


Jaa sivu


Muita uutisia