Mitta Oy:n laatujärjestelmä on saanut ISO 9001:2015 sertifioinnin

Sertifikaatti on myönnetty Mitta Oy:n mittauksen-, maaperätutkimuksen-, maa-aines-, betoni- ja haitta-ainelaboratorio- sekä ympäristöpalveluille.

Kaksi miestä työmaalla.
Mittalaisia työmaalla.

MITTA OY:N LAATUJÄRJESTELMÄ ON SAANUT ISO 9001:2015 SERTIFIOINNIN

Sertifikaatti on myönnetty Mitta Oy:n mittauksen-, maaperätutkimuksen-, maa-aines-, betoni- ja haitta-ainelaboratorio– sekä ympäristöpalveluille.

ISO 9001 on kansainvälisesti tunnetuin laadunhallintastandardi, jonka tavoitteena on organisaation toiminnan jatkuva parantaminen. Sertifikaatti myönnetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan. ISO 9001 -standardi asettaa vaatimuksia muun muassa osaamiselle sekä toimintajärjestelmien rakentamiselle ja kehittämiselle.

BV_Certification_ISO9001

Mitassa ISO 9001:2015 auditointi pidettiin 28–30.3.2022 välisenä aikana. Auditointi oli ensimmäinen ISO 9001- järjestelmäauditointi Mitta Oy:lle.

“Olemme tehneet todella paljon töitä sertifioinnin saavuttamiseksi, joten kiitos kuuluu kaikille, jotka ovat osaltaan olleet myötävaikuttamassa tämän päämäärän saavuttamiseksi”, kommentoi Mitan laatupäällikkö Mika Moilanen.

Standardin avulla organisaatiot voivat palvella asiakkaitaan paremmin ja varmistaa, että tuotteet ja palvelut täyttävät sidosryhmien vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa.

“Tämä on upea virstanpylväs. Kiitokset koko Mitta-joukkueelle tästä saavutuksesta”, kehuu Mitan toimitusjohtaja Aki Puska.

Mitan Ympäristö- ja monitorointipalvelulla on myös ISO14001-ympäristöjärjestelmä.

Lisätietoja:
Aki Puska
Toimitusjohtaja, Mitta-konserni
+35840 568 3490
aki.puska@mitta.fi

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö, joka toimii laajasti rakentamisen arvoketjussa. Mitta on Suomessa markkinajohtaja, jonka toimialat ovat mittaus-, laboratorio-, maaperätutkimus– sekä ympäristö- ja monitorointipalvelut. Mitta työllistää 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi ja www.mitta.se.


Jaa sivu


Muita uutisia