Mitta osallistuu tulevana kesänä ”Vastuullinen kesäduuni 2021” -kampanjaan

Mitta Oy tarjoaa myös vuonna 2021 lukuisia kesätyöpaikkoja eri toimialojen osaajille ympäri Suomen. Mitta osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjaan.

Vastuullinen kesäduuni -logo

Haluamme Mitta Oy:ssä kehittää kesätyöprosessia entisestään, ja nuorilta saamme palautetta, jotta voimme kehittyä yhä paremmaksi työnantajaksi.

Kesätyön merkitystä nuorille ei voi korostaa liikaa. Kesätyössä nuori tai vastavalmistunut ammattilainen saa mahdollisesti ensimmäiset kokemuksensa työelämästä ja luo käsityksensä eri toimialoista. Tämän ensikosketuksen merkitys on erityisen suuri nyt, kun median välittämä kuva työelämästä ei ole kovin positiivinen ja työpaikkoja ylipäätään on vähän tarjolla tai auki.

Kesätyö on luonteva tapa, että nuori pääsee tutustumaan työelämään. Se on myös kullan arvoinen mahdollisuus työnantajalle tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden haluttuihin osaajiin. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että kesätyökokemuksiin panostetaan.

Vastuullinen kesäduuni  2021 -kampanjassa mukana olevat työnantajat ovat sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin, jotka ovat:

  • hyvä hakijakokemus
  • mielekäs työ
  • perehdytys ja ohjaaminen työhön
  • oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  • kohtuullinen palkka sekä
  • kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Lue lisää Mitta Oy:stä: www.mitta.fi

Hae kesätöihin täällä: www.mitta.fi/meille-toihin

#mittaoy #vastuullinenkesäduuni #mitastamittaa #kesätyö


Jaa sivu


Muita uutisia