Mitta Groupin myyntijohtajana aloittaa Wiiste Oy:n toimitusjohtaja Aki Böök

Mitta-konsernin myyntijohtajaksi on nimetty 1.9. alkaen Wiiste Oy:n toimitusjohtaja, KTM Aki Böök. Böökillä on vahva kokemus myyntitoiminnasta ja myynnin kehittämisestä sekä digitaalisten palveluiden kaupallistamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Mitta Groupin uusi myyntijohtaja Aki Böök.

Ennen Mitta Groupin myyntijohtajan tehtäviään Aki Böök on työskennellyt muun muassa ohjelmistopalveluyritys Digian Digital-yksikön myyntijohtajana ja asiakasanalytiikkaan ja kannattavuuden hallintaan keskittyneen Avarea Oy:n myyntijohtajana sekä viimeisimpänä rakennusteollisuuden mittausjärjestelmiin keskittyneen Wiiste Oy:n toimitusjohtajana. Kyseisessä tehtävässä hän jatkaa edelleen myyntijohtajan työnsä ohella. Kesäkuussa Mitta Group osti Wiisteen osakekannan.

”Olen iloinen, että saimme kaimani ottamaan haasteen vastaan. Aki rakentaa konserniimme myynnin ja asiakkuuden hallinnan toimintamallit. Mitta Groupin kasvu tarvitsee sekä uusia asiakkaita että uutta myytävää nykyisille asiakkaille”, toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

Böök puolestaan kommentoi: “Mitan nykytilanne ja tulevaisuuden tavoitteet ovat innostavia, ja mittalaisten osaaminen ja asennemaailma ovat vakuuttaneet alusta alkaen. Perusta on kunnossa: mittalaiset ovat erittäin asiantuntevia ja myyntiä tehdään menestyksekkäästi laajalla rintamalla. Kansainvälistyminen sekä asiakaskunnan ja tarjoaman laajentuminen tuovat Mitalle mahdollisuuksia, joiden saavuttaminen edellyttää laajan konsernimme toimintamallien yhtenäistämistä ja asiakasdatan keskittämistä. Näin osaamme tarjota asiakkaillemme oikeita ratkaisuja ja tuoda tarjolle kaikki kullekin asiakkaalle relevantti huippuosaamisemme.”

 

Lisätietoja

Aki Puska
toimitusjohtaja, Mitta Group Oy
+358 40 568 3490
aki.puska@mitta.fi

Aki Böök
myyntijohtaja, Mitta Group Oy
+358 40 596 4599
aki.book@mitta.fi

 

Wiiste Oy on Suomessa markkinajohtaja ja kansainvälinen edelläkävijä rakenteiden langattomassa kosteudenseurannassa. Järjestelmän ansiosta asiakkaat voivat etänä monitoroida rakennushankkeiden ja valmiiden kiinteistöjen olosuhteita ja rakenteiden kosteutta reaaliaikaisesti. Wiisteen tavoite on auttaa asiakkaita rakentamaan tehokkaasti korkealaatuisia rakennuksia, jotka ovat käyttäjilleen terveellisiä. Wiisteen teknologiaan luottavat mm Stora Enso, Saint Gobain Weber, Corroventa ja lukuisat rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat.


Jaa sivu


Muita uutisia