Ari Särkelä aloittaa Mitta Groupissa 1.11. vastaamaan digitaalisista palveluista

Nimitysuutisia

Maanmittaustekniikan insinööri AMK Ari Särkelä (34) aloittaa Mitta Groupissa 1.11. Business Manager of Digital Solutions -nimikkeellä vastaamaan digitaalisista palveluista. Särkelä lähtee kaupallistamaan Mitan kehittämää MittaWorld-palvelua.

Mitta Group kehittyy – uuden MittaWorld-palvelun avulla datan hallinta on helpompaa ja työn tekeminen tehostuu

”Meillä on suorastaan velvollisuus olla Pohjoismaiden mittaus- ja kenttäasiantuntijapalveluiden markkinajohtajana etujoukoissa uudistamassa ja digitalisoimassa alan toimintoja. Arin kokemus ja tausta auttaa meitä jalkauttamaan uutta MittaWorld-palvelua asiakasrajapintaan”, mittauksen toimialajohtaja Mikko Ilmonen kertoo.

Maanmittaustekniikan insinööri AMK Ari Särkelä (34) siirtyy SITECH Finlandilta lähes kuuden vuoden jälkeen Business Manager of Digital Solutions -nimikkeellä vetämään uuden palvelun kaupallistamista ja konseptointia. Työtehtävä on Mitassa uusi.

”Tuomme alalle kokonaan uuden toimintamallin Mitan kehittämän MittaWorld-palvelun avulla. Olen todella innoissani päästessäni mukaan näin huikeaan murrosvaiheeseen”, Särkelä kertoo.

”Tavoitteena on auttaa asiakasta hoitamaan työnsä helpommin, luotettavammin ja kustannustehokkaammin. Työni edellyttää tulevaisuuteen katsomista. Seuraan alan kehittymistä monesta kanavasta”, Särkelä kertoo.

”Odotan erityisesti sitä, että pääsen tutustumaan uusiin työkavereihin ja oppimaan heiltä. Mitassa on kovaa substanssiosaamista, sen tiedän. On hienoa, että tulevaisuudessa MittaWorld sitoo eri toimialojen tuottamia palveluita yhteen”, Ari Särkelä kiteyttää.

”Datan hallinta, ja erityisesti sen selkeä visualisointi ja esittäminen antavat suurta lisäarvoa asiakkaalle”, Mikko Ilmonen kertoo tuotteen hyödyistä. ”Arin mukaantulo auttaa meitä luomaan asiakkaidemme kanssa innovatiivisen ja hyvän tuotteen.”

MittaWorld-palvelu lanseerataan vuonna 2022.

Ari Särkelä ja Mikko Ilmonen.

 

 


Jaa sivu


Muita uutisia