Juho Heikkinen on nimitetty Mitta Groupin ICT-päälliköksi

Nimitysuutisia: Juho Heikkinen kehittää ja ylläpitää Mitan IT-toimintoja Suomessa ja Ruotsissa.

Juho Heikkinen on Mitta Groupin ICT-päällikkö.

Juho Heikkinen on nimitetty Mitta Groupin ICT-päälliköksi

Juho Heikkinen (39) on aloittanut 3.10.2022 Mitta Group Oy:n ICT-päällikkönä ja Mitta Oy:n johtoryhmän jäsenenä. ICT-päällikön tehtävään kuuluu yhtiön IT-toimintojen ylläpito ja kehitys Suomessa ja Ruotsissa.

Työuransa aikana Juho on työskennellyt vajaan vuosikymmenen Swissportilla Helsinki-Vantaan lentoasemalla erilaisissa IT-tehtävissä, aloittaen IT-tuesta ja edeten Pohjois-Euroopan regioonan IT-kehityspäälliköksi. Viimeiset 1,5 vuotta Juho on toiminut mittausalalla toimivan Geomatikk Finland Oy:n IT-päällikkönä.

”Juho tuo taloon monipuolista IT-alan osaamista reilun 10 vuoden ajalta. Arvostamme hänen laaja-alaista kokemusta IT-kehitysprojektien vetämisestä sekä laitehallinta- ja tietoturvaosaamista”, Mitta Groupin toimitusjohtaja Aki Puska kertoo.

”Mitan tuottama geodata ja siitä asiakkaille koostettava tieto luo suuren ja monirakenteisen tarvekokonaisuuden tiedon hallitsemiselle. Juhon kehitysosaaminen pääsee oikeuksiinsa myös tässä”,  iloitsee Mikko Ilmonen, Mitta Groupin operatiivinen johtaja.

Tehokkuutta ja turvallisuutta

Käsiteltävän datan määrä ja tiedostojen koko tuo Juhon mukaan mielenkiintoisia haasteita verkkoinfrastruktuurin kehittämiselle. Mitan ICT-päällikön tehtävässä hän odottaa eniten oman työpanoksensa positiivisten vaikutusten näkemisen konkreettisesti ja mitattavasti.

”Tarkoituksena on varmistaa, että Mitan IT ei vain pysy yrityksen kasvuvauhdissa mukana, vaan myös mahdollistaa työn tekemisen entistäkin tehokkaammin, häiriöttömämmin ja turvallisemmin”, Juho kuvailee.

 

Lisätietoja:

Mikko Ilmonen, COO, Mitta Group
mikko.ilmonen@mitta.fi
+358 50 575 4144


Jaa sivu


Muita uutisia