Jari Lappi palaa Mitta-konsernin toimitusjohtajaksi

Mitta-konserni on Pohjoismaiden johtava mittaus- ja geoalan konsulttiyritys. Se on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja vuonna 2023 sen liikevaihto oli 54 miljoonaa euroa. Yleiset rakennusalan haasteet edellyttävät myös Mitalta toiminnan uudelleen fokusointia.

Tukeakseen yhtiön muutosprosessia on Mitan hallitus nimittänyt Mitan toimitusjohtajaksi 27.2.2024 alkaen Jari Lapin, joka toimi Mitan toimitusjohtajana vuoteen 2019 asti. Aiempi toimitusjohtaja Aki Puska jatkaa siirtymäkauden ajan hallituksen ja toimitusjohtajan tukena.

”Haluan kiittää Aki Puskaa hänen panoksestaan Mitan kehittämisessä. Nyt on kuitenkin oikea aika tehdä muutoksia ja rakentaa entistä vahvempi ja yhtenäisempi Mitta”, toteaa Mitan hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen.

”Mitta toimii useilla asiakassegmentillä, missä valtaosassa kysyntätilanne on hyvä ja meillä on erittäin vahvaa osaamista. Olen sitoutunut olemaan toimitusjohtajana nyt käynnistetyn muutosprosessin ajan”, Mitta-konsernin toimitusjohtaja Jari Lappi toteaa.

 

Lisätietoja:

Mitta Oy, toimitusjohtaja Jari Lappi, puh. 043 2111 600

Mitta Oy, hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen, puh. 0400 975 838


Jaa sivu


Muita uutisia