Haemme mittaustyönjohtajia ja mittaajia ratahankkeisiin

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme työnjohtajia ja mittaajia ratahankkeisiin. Tehtävät ovat vakituisia ja sijoittuvat pääsääntöisesti Kaakkois-, Itä- ja Keski-Suomen alueelle. Työsuhteen käynnistyessä tukikohtasi voi olla vaikkapa Kouvola, Lappeenranta tai Joensuu. Teemme ratamittauksia koko Suomen alueella, joten odotamme sinulta tehtävälle tyypillistä matkustusvalmiutta.

Työtehtäviisi kuuluu mittaustyönjohtajana ratageometrian mittaus-, tukemis- ja rakentamismittaukset ryhmän vetäjänä ja mittaajana erilaiset ratatyömittaukset ratatyönjohtajan työparina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työnjohtajalta kokemuksen kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa ja tehtävän edellyttämiä pätevyyksiä (RTV tai T-mies) sekä lupakäytäntöjen tuntemusta. Mittaajan pätevyysvaatimuksiin kuuluvat voimassa olevat Turva tai T-miehen koulutus sekä riittävä kokemus rataympäristössä työskentelystä. Muu tehtävää tukeva koulutus katsotaan hakijoille eduksi.

Ammattitaitoisille mittaajille tarjoamme työn ohessa mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja kokemuksen karttuessa etenemismahdollisuuden mittaustyönjohtajan tehtäviin.

Hallitset modernit työvälineet ja sähköpostin käytön. Toimit suunnitelmallisesti ja hyvässä vuorovaikutuksessa kaikissa tilanteissa. Työ suoritetaan rataosuuksilla parityönä. B-ajokortti on tehtävien hoidon kannalta välttämättömyys. Työhön sisältyy päivittäin paljon liikkumista rataolosuhteissa, joten hyvä fysiikka on tehtävän hoidon kannalta ehdoton edellytys.

Arvomme – osaava, ammattitaitoinen, sitoutunut, edelläkävijä – ohjaavat päivittäistä työtämme sekä yksilönä että yrityksenä. Olisitko sinäkin yksi meistä?

 

Ota reippaasti yhteyttä palvelupäällikkö Pekka Kaksoseen p. 0400 791161. Häneltä saat lisätietoja tehtävästä sekä meistä.

Tämän jälkeen lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@mitta.fi. Otsikkokenttään maininta mittaustyönjohtaja/rata tai mittaaja/ rata.

Meistä

  • Meillä mittalaisilla on työtehtävien edellyttämä vahva alan osaaminen ja tietotaito, joiden avulla suoriudumme hankkeistamme tavalla, joka herättää ja kasvattaa asiakkaidemme luottamusta.
  • Osaamisemme on aina ajan tasalla, kannamme vastuumme, kommunikoimme avoimesti, toimimme järjestelmällisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Autamme ja tuemme toisiamme.
  • Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä saavutuksistamme. Toimimme jatkuvasti yrityksen edun mukaisesti. Vastaamme asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nykyaikaisin ratkaisuin ja asiantuntevasti.
  • Kohtelemme asiakkaitamme ja henkilöstöämme kunnioittavasti ja ystävällisesti.
  • Työskennellessämme käytämme tarkoituksenmukaisinta tekniikkaa ja menetelmiä. Seuraamme ympäristöämme ja toimialaamme tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia ja toimintamalleja.

Mitta Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka katsoo luottavaisena tulevaisuuteen. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä aidossa ympäristössä ammattitaitoisten työkaverien kanssa.


Jaa sivu


Muita uutisia