Etsimme maa- ja kiviaineslaboranttia Ouluun  

Vakituinen työpaikka tarjolla mukavassa porukassa Oulussa! Kaipaatko itsenäistä ja vastuullista työtä – sitä on nyt tarjolla Mitan laboratoriotiimissä.

Lab Mitta AB

Haemme laboranttia maa- ja kiviainestutkimukseen. Työ tapahtuu eri työkohteissa Pohjois-Suomen alueella tai Oulun keskuslaboratoriossa.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys, mutta seuraavista asioista on hyötyä tehtävässä onnistumiseksi:

  • Kyky toimia itsenäisesti eri tilanteissa
  • Järjestelmällinen ja tarkka työskentelytapa
  • Hyvä fyysinen kunto

Toivomme sinulta:

  • Tiimityöskentelytaitoja, tarkkuutta ja halua omaksua uusia asioita
  • Rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
  • Reissuvalmiutta

Mitan intohimona on kerätä ja tutkia tietoa maasta, vedestä ja ilmasta tuottaaksemme lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme. Tarjontaamme kuuluvat mittaukseen, maaperätutkimukseen, ympäristöön ja laboratorioon liittyvät palvelut. Laboratoriomme tarjoavat laajan valikoiman testaus-, mittaus- ja asiantuntijapalveluita.

Tutustu laboratorion palveluihimme

Arvomme – osaava, ammattitaitoinen, sitoutunut ja edelläkävijä – ohjaavat päivittäistä työtämme sekä yksilönä että yrityksenä. Laboratoriopalvelujemme ydin muodostuu infraprojektien eri työheisiin liittyvistä tutkimuksista ja mittauksista. Lisäksi meillä on iso joukko erityisosaajia mm. kiviainesten CE-merkintään, betonitutkimuksiin, PIMA-tutkimuksiin sekä rakennusmateriaalien asbesti- ja haitta-ainetutkimuksiin liittyen.

Meitä on jo yli 500 mahtavaa mittalaista, oletko sinä sopiva lisä ammattitaitoiseen porukkaamme?

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mikko Pelto: puh +358401828345 /
mikko.pelto@mitta.fi

Meillä on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Tarjoamme henkilöstöllemme kattavan työterveyshuollon, hieronta-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan vakuutusturvan myös vapaa-ajalle. Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Hakemukset hakuportaalin kautta täältä (avaathan hakuportaalin Chrome-selaimella, kiitos!) ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 1.3.2022 mennessä.

Hae täältä

(Avaathan hakuportaalin Chrome-selaimella, kiitos!)


Jaa sivu


Muita uutisia