Etsimme Kuopioon betonitutkimuksen esihenkilöä ja betonilaborantteja

Haluamme vahvistaa Kuopion alueen palveluntarjontaamme ja meillä on auki mielenkiintoisia työtehtäviä betonilaboratorion tiimissä.

Haluamme entisestään vahvistaa palvelutarjontaamme Kuopion alueella. Mitan intohimona on kerätä ja tutkia tietoa maasta, vedestä ja ilmasta tuottaaksemme lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme. Tarjontaamme kuuluvat mittaukseen, maaperätutkimukseen, ympäristöön ja laboratorioon liittyvät moninaiset palvelut. Laboratoriomme tarjoavat laajan valikoiman testaus-, mittaus- ja asiantuntijapalveluita.

Arvomme – osaava, ammattitaitoinen, sitoutunut ja edelläkävijä – ohjaavat päivittäistä työtämme sekä yksilönä että yrityksenä. Laboratoriopalvelujemme ydin muodostuu infra- ja rakennusprojektien eri työheisiin liittyvistä tutkimuksista ja mittauksista. Lisäksi meillä on iso joukko erityisosaajia mm. kiviainesten CE-merkintään, betonitutkimuksiin, PIMA-tutkimuksiin sekä rakennusmateriaalien asbesti- ja haitta-ainetutkimuksiin liittyen.

Meitä on jo yli 500 mahtavaa mittalaista sekä Suomessa että Ruotsissa. Oletko sinä sopiva vahvistus ammattitaitoiseen porukkaamme?

Esihenkilötehtävässä eduksesi katsotaan:

  • kokemus esihenkilö- ja asiakastyöstä
  • kokemus laboratorion akkreditointiprosessista
  • kokemus betonin laboratoriotestauksista
  • järjestelmällinen ja tarkka työskentelytapa hyvällä huumorilla höystettynä

Laborantin tehtävässä tarvitset:

  • tiimityöskentelytaitoja, tarkkuutta ja halua omaksua uusia asioita
  • rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
  • sopivaa matkustusvalmiutta

Meillä on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Tarjoamme henkilöstöllemme todella kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan vakuutusturvan myös vapaa-ajalle. Tehtävät ovat vakituisia ja voivat alkaa mahdollisimman pian.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Juho Kokkonen, p. 050 528 2662

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 22.4.2022 mennessä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin


Jaa sivu


Muita uutisia