Viestinnän asiantuntijan tehtävä (ma.)

Hae Mitta Oy:hyn viestinnän asiantuntijaksi (ma.)
Etsimme mutkattomaan joukkoomme reipasta ja idearikasta viestinnän asiantuntijaa. Tuletko meille työkollegaksi?

Woman and man keeping meeting
Haku toteutetaan vuokratoimeksiantona yhteistyökumppanimme Barona Luovan kautta.

Saat mukavan sekä asiantuntevan työtiimin ympärillesi ja pääset työskentelemään kasvavaan ja kehittyvään yritykseen, jossa arvostetaan viestinnän asiantuntijuutta. Tässä monipuolisessa tehtävässä saat vastuuta sekä vapautta työtehtävien tekemiseen.

Tehtävässä vastaat yrityksen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Työssä pääset toteuttamaan sisällöntuotantoa monikanavaisesti, sisältäen verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämistä sekä kehittämistä. Sisäisen viestinnän osalta tehtävään kuuluu intran päivittämistä ja kehittämistä yhdessä yrityksen eri asiantuntijoiden kanssa. Myös tekstin editointi ja kyky kommentoida muiden tekstejä on osa työnkuvaasi. Tehtävään kuuluu myös kevyttä kuvankäsittelyä.
Odotamme,
että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisesta työstä sekä näkemystä viestinnän tekemiseen vähintään muutamalta vuodelta. Kirjoitat sujuvasti laadukasta sisältöä säilyttäen siinä rennon otteen. Sinun tulee ymmärtää viestinnän vaikutukset liiketoiminnan kasvattamiseen. Kokonaisuuksien hallitseminen, asioihin tarttuminen ja tekeminen sekä hyvät organisointitaidot ovat ehdoton edellytys työstä suoriutumiseen. Olet ulospäinsuuntautunut, rohkea ja innokas kehittämään uutta ja sinulla löytyy myös visuaalista silmää. Tulet luontaisesti hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet loistava inspiroimaan kollegoitasi.
Sinulle on tuttuja digitaaliset viestintätyökalut sekä vankkaa kokemusta erilaisista julkaisu- ja viestintäjärjestelmistä, kuten Teamsista, SharePointista sekä WordPressistä. Kuvankäsittelyyn Photoshopin osaaminen on plussaa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin suullista ja kirjallista taitoa. Työssä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Työpaikka sijaitsee Vantaan Varistossa.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi ja CV:si Baronan kautta ja selvitetään yhdessä, voisitko olla sopiva kandidaatti tähän tehtävään!
Älä aikaile, edistämme rekrytointia jo haun ollessa käynnissä.

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö. Suomessa Mitta on markkinajohtaja, ja sen toimialat ovat mittaus, maaperätutkimus, ympäristö- sekä laboratoriopalvelut. Konserni työllistää lähes 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.


Jaa sivu


Muita uutisia