Mattias Olsson ny ansvarig för Mittas Affärsområde Mät

Mitta fortsätter sin utveckling och från och med 1 augusti leder Mattias Olsson Mittas affärsområde Mät i rollen som Affärsområdeschef. 

Mitta Group Mitta AB growing, new Surveying Business Unit Director Mattias Olsson and Managing Director Henrik Malmberg
Mattias Olsson, nytillträdd affärsområdeschef och Henrik Malmberg, VD Mitta AB.

Mittas Affärsområde Mät, omfattar idag ca 80 medarbetare fördelade från Luleå i Norr till Malmö/Lund i söder och är indelat i tre avdelningar vilka samtliga erbjuder en heltäckande palett av tjänster inom mätteknik, från traditionell inmätning och utsättning till komplexa tjänster inom laserskanning och drönartjänster samt mätchef- och projektledningstjänster.

Mattias Olsson har under flera år framgångsrikt haft viktiga och utmanande roller inom Mitta, senast som Avdelningschef Syd för Mät.

”Jag har haft nöjet att arbeta tätt med Mattias och jag är övertygad om att Mattias är rätt man att ta vår mätverksamhet vidare, mot nya framgångar. Hans erfarenhet, kompetens och sätt att vara skapar betydande värde för såväl kunder som medarbetare och jag är otroligt glad att Mattias axlat ansvaret och ser fram emot att jobba tätt tillsammans även fortsatt”, säger Henrik Malmberg, vd för Mitta AB och tidigare Affärsområdeschef för Mät.

Mattias Olsson säger själv om sin nya roll: ”Jag ser mycket fram emot tjänsten och ett nytt steg i min utveckling inom Mitta. Jag har varit i företaget länge och ser utmaningar, men stora möjligheter att fortsätta utveckla mätavdelningen, och göra oss ännu bättre. Ska bli extra kul att arbeta bredare inom affärsområdet och företaget för att nå fler framgångar.”

 

Ytterligare information

Henrik Malmberg
VD, Mitta AB
+46 736 24 68 43
henrik.malmberg@mitta.se

Mattias Olsson
Affärsområdeschef, Mät, Mitta AB
+46 706 61 56 67
mattias.olsson@mitta.se


Jaa sivu


Andra nyheter