Mitta Oy täydentää laboratoriopalvelujensa tarjontaa hankkimalla Koestus T&T Oy:n

Laboratory

Mitta Oy on ostanut Koestus T&T Oy:n koko osakekannan 15.10.2020 allekirjoitetulla sopimuksella. Ostettu yhtiö keskittyy rakennusmateriaalien tutkimukseen sekä testaukseen. Koestuksen erikoisaloja ovat betoni ja muut kiviainesmateriaalit sekä asbesti-, haitta-aine-, kuitu- ja pölynanalyysit, ja se täydentää hyvin Mitta Oy:n nykyisiä laboratoriopalveluja.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme laboratoriopalveluja valtakunnallisesti koko Suomen kattavan verkoston    kautta. Toivotan Koestuksen asiantuntijat lämpimästi tervetulleiksi työskentelemään yhdessä Mitan osaajien kanssa asiakkaiden palvelemiseksi betoni- ja haitta-ainetutkimuksissa. Mitan laboratoriopalvelut ovat tähän asti keskittyneet kivi- ja maa-aineksen tutkimukseen ja testaukseen sekä asfalttimassan tutkimukseen”, sanoo Mitta-konsernin toimitusjohtaja Aki Puska.

Koestuksen liikevaihto vuonna 2019 oli yli 0,5 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on laboratorio Oulussa ja tutkimusyksikkö Helsingissä. Koestuksen henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä Mitta Oy:n palveluksessa.  

 

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Aki Puska, aki.puska@mitta.fi, p.+358 40 568 3490 ja
toimitusjohtaja Jenny Karjalainen, jenny.karjalainen@koestus.fi, p. +358 50 306 4623

 

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö. Suomessa Mitta on markkinajohtaja, ja sen toimialat ovat mittaus, laboratorio, kairaus sekä ympäristöpalvelut. Konserni työllistää lähes 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa. www.mitta.fi            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *