Haemme raskaan kaluston asentajaa (kairakoneet ja kuorma-autot)

(18.9.2020)
Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme kairakoneiden ja kuorma-autojen huoltoon raskaskoneisiin ja hydrauliikkaan erikoistunutta asentajaa. Tehtävä on vakituinen ja tuleva toimipisteesi sijaitsee Vantaan Varistossa.

Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti kairakoneiden huollot, vian etsintä ja korjaus. Vastaat myös muun raskaan kaluston sekä pakettiautojen huolto- ja kunnossapitotehtävistä lähialueellasi. Näiden hoitoon liittyen sinulla on riittävä ymmärrys työkoneiden sähköistä sekä tehtävän edellyttämät hitsaustaidot.  Vastaat itsenäisesti varaosatilauksista ja hallin ylläpidosta. Tuot mukanasi ammattitaitoisen näkemyksesi toimitiloista ja työvälineistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää moottoritekniikan, hydrauliikan ja pneumatiikan yleisosaamista sekä itsenäistä ja kustannustehokasta työskentelyotetta. Hallitset modernit työvälineet ja toimit mutkattomasti ja hyvässä yhteistyössä varaosatoimittajien ja muiden sidosryhmiesi kanssa.

Arvostamme lisäksi voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia sekä BC-ajokorttia. (Kaira)koneiden anturointi- ja tallenninjärjestelmien tuntemus on erittäin iso plussa. Työhön liittyy jonkin verran matkustamista.

Arvomme – osaava, ammattitaitoinen, sitoutunut, edelläkävijä – ohjaavat päivittäistä työtämme sekä yksilönä että yrityksenä. Olisitko sinäkin yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä, yhtiöstä ja työkavereista antaa Ari Noukka, kalustohuollot, Tre p. 040 3509249

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@mitta.fi. Otsikkokenttään maininta raskaan kaluston asentaja, Varisto.

  • Meillä mittalaisilla on työtehtävien edellyttämä vahva alan osaaminen ja tietotaito, joiden avulla suoriudumme hankkeistamme tavalla, joka herättää ja kasvattaa asiakkaidemme luottamusta. 
  • Osaamisemme on aina ajan tasalla, kannamme vastuumme, kommunikoimme avoimesti, toimimme järjestelmällisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Autamme ja tuemme toisiamme. 
  • Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä saavutuksistamme. Toimimme jatkuvasti yrityksen edun mukaisesti. Vastaamme asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nykyaikaisin ratkaisuin ja asiantuntevasti. Kohtelemme asiakkaitamme ja henkilöstöämme kunnioittavasti ja ystävällisesti.
  • Työskennellessämme käytämme tarkoituksenmukaisinta tekniikkaa ja menetelmiä. Seuraamme ympäristöämme ja toimialaamme tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia ja toimintamalleja.

Mitta Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka katsoo luottavaisena tulevaisuuteen. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä aidossa ympäristössä ammattitaitoisten työkaverien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *