Haemme mittaustyönjohtajaa tai mittaajaa maastomittauksiin

Mittalaisia työssään

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme mittaustyönjohtajaa tai mittaajaa. Tehtävä on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Työskentelyalueesi on pääsääntöisesti Uusimaa.

Työtehtäviisi kuuluvat maastomallimittaukset, pihakartoitukset, kairauspisteiden maastoon merkinnät, kaapeliselvitykset ja peilaukset. Tehtävässä menestyminen edellyttää mittausalan koulutusta (mittamies, kartoittaja), mittalaitteiden ja ohjelmistojen käytön sujuvaa hallintaa sekä erittäin itsenäistä työskentelytapaa. B-ajokortti on tehtävien hoidon kannalta välttämättömyys.

Hallitset modernit työvälineet ja sähköpostin käytön. Toimit suunnitelmallisesti ja hyvässä vuorovaikutuksessa kaikissa tilanteissa. Muu mittauskokemus, kuten työmaamittaukset ja drone katsotaan sinulle eduksi.

Arvomme – osaava, ammattitaitoinen, sitoutunut, edelläkävijä – ohjaavat päivittäistä työtämme sekä yksilönä että yrityksenä. Meitä on jo lähes 500 mahtavaa mittalaista. Olisitko sinäkin yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä, yrityksestä ja työkavereista antaa 20.7. alkaen palvelupäällikkö Mika Muikku, p. 040 5407547.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@mitta.fi, otsikkokenttään maininta mittaus/talo.


Meillä mittalaisilla on työtehtävien edellyttämä vahva alan osaaminen ja tietotaito, joiden avulla suoriudumme hankkeistamme tavalla, joka herättää ja kasvattaa asiakkaidemme luottamusta. 

Osaamisemme on aina ajan tasalla, kannamme vastuumme, kommunikoimme avoimesti, toimimme järjestelmällisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Autamme ja tuemme toisiamme. 

Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä saavutuksistamme. Toimimme jatkuvasti yrityksen edun mukaisesti. Vastaamme asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nykyaikaisin ratkaisuin ja asiantuntevasti. Kohtelemme asiakkaitamme ja henkilöstöämme kunnioittavasti ja ystävällisesti.

Työskennellessämme käytämme tarkoituksenmukaisinta tekniikkaa ja menetelmiä. Seuraamme ympäristöämme ja toimialaamme tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia ja toimintamalleja.


Mitta Oy
on voimakkaasti kasvava yritys, joka katsoo luottavaisena tulevaisuuteen. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä aidossa ympäristössä ammattitaitoisten työkaverien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *