Haemme CAD-piirtäjää tai mallintajaa mittausaineiston käsittelyyn

Mittalaisia piirustusten äärellä

(9.7.2020)
Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme CAD-piirtäjää tai mallintajaa. Tehtävä on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Työtehtäviisi kuuluu CAD-piirustusten ja 3D-mallien tekeminen kentällä tuotetusta mittausaineistosta ja pistepilvistä (mm. rakennusten kartat, mittauspiirustukset, maastokartat).

Tehtävässä menestyminen edellyttää esimerkiksi mittaus- tai rakennussuunnittelualan koulutusta ja CAD-piirustustaitoa. Yleiset it-taitosi ovat ajan tasalla. Työskentelyotteesi on suunnitelmallinen ja tarkka.

Arvostamme kokemustasi tietomallinnuksesta, mittaustehtävistä ja pistepilven käsittelystä. Kolmiulotteinen hahmotuskyky auttaa sinua tehtävässäsi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää menetelmiämme ja toimintatapojamme Mitan vahvimmin kasvavalla toimialalla.

Arvomme  – osaava, ammattitaitoinen, sitoutunut, edelläkävijä – ohjaavat päivittäistä työtämme sekä yksilönä että yrityksenä. Meitä on jo lähes 500 mahtavaa mittalaista. Olisitko sinäkin yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä, yrityksestä ja työkavereista antaa 20.7. alkaen palvelupäällikkö Mika Muikku p. 040 5407547.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@mitta.fi, otsikkokenttään maininta CAD/talo.

Meillä mittalaisilla on työtehtävien edellyttämä vahva alan osaaminen ja tietotaito, joiden avulla suoriudumme hankkeistamme tavalla, joka herättää ja kasvattaa asiakkaidemme luottamusta. 

Osaamisemme on aina ajan tasalla, kannamme vastuumme, kommunikoimme avoimesti, toimimme järjestelmällisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Autamme ja tuemme toisiamme. 

Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä saavutuksistamme. Toimimme jatkuvasti yrityksen edun mukaisesti. Vastaamme asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nykyaikaisin ratkaisuin ja asiantuntevasti. Kohtelemme asiakkaitamme ja henkilöstöämme kunnioittavasti ja ystävällisesti.

Työskennellessämme käytämme tarkoituksenmukaisinta tekniikkaa ja menetelmiä. Seuraamme ympäristöämme ja toimialaamme tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia ja toimintamalleja.


Mitta Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka katsoo luottavaisena tulevaisuuteen. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä aidossa ympäristössä ammattitaitoisten työkaverien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *